11 d’abril del 2012

Capítol noranta: En algun moment ens vam equivocar

El gat és gat i està content de ser gat i vol ser gat. 

El gos és gos i està content de ser gos i vol ser gos.

El cavall és cavall i està content de ser cavall i vol ser cavall.

El pardal és pardal i està concent de ser pardal i vol ser pardal.

El dromedari és dromedari i està content de ser dromedari i vol ser dromedari.

El tauró blanc és tauró blanc i està content de ser tauró blanc i vol ser tauró blanc.

L'humà és humà i no sempre està content de ser humà i vol ser fotògraf, literat, terapeuta, periodista, logopeda, joier, biòleg, arquitecte, enginyer, músic, informàtic, guarda forestal, bomber, metge, infermer, restaurador, cuiner, educador, advocat, jugador de futbol, entrenador, ballarí, científic, model, escalador, botiguer, alpinista, mànager, escriptor, polític, dissenyador, empresari, tècnic de so, surfer, historiador, cambrer, psicòleg, actor, mestre, jardiner, carnisser, filòleg, veterinari, traductor, antropòleg, assessor. Vol ser més alt, més prim, més baix, més gras. Vol tenir el cabell més ros, els ulls més clars, el nas més petit, la boca més gran, les orelles més juntes, les dents més blanques, el coll més llarg, les espatlles més rectes, la cintura més estreta, les mans més boniques, els peus més petits. Vol tenir un cotxe, una casa i un sou millor que el del seu veí, que ho té semblant i que també ho vol millor que el del seu veí, que ho té semblant. Vol ser més feliç que el més feliç.



I qui és que pot dir que és feliç?

Tots. Jo com a mínim (els dies que em trec la bena dels ulls) puc.

2 comentaris:

  1. Hola Marina
    Ja fa dies que visito el teu blog, i en poc temps m'he llegit tots els textos que has anat publicant i he anat mirant totes les frases i estrofes de les cansons que vas compartint.
    M'agrada, m'agrada molt.
    Tens un blog molt bonic, amb uns textos preciosos, sincers, senzills, de cada dia, coses que crec que penses, i escrius, per sentir-te bé. I és molt bonic. Seguiré passant pel teu blog, i aniré llegint textos mentre el meu cervellet pensa, sí Emma, pensa igual que tu. Et segueixo. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Hola Emma! Que maco això que has dit! Escric, com tu dius, per sentir-me bé, però que de tant en tant algú et deixi algun comentari animant-te i compartint el que pensa fa que realment valgui la pena. Moltíssimes gràcies! Una abraçada i un petó ben grans per tu també!

    ResponElimina